Bandet
Vi om os
Tourdaten
Musik
Events
Brooks forever
Fotoalbum
Bild des Monats
Referencer
Booking
Forum
Gæstebog
Links
Kontakt
Backstage
Jobs

 

 

coming soon
press for engl. version


1992 Rostocker Seekanal


Gademusik i Rostock i 1992

Den store chance fik vi i 1993: "Kellys" faldt ud for en koncertdag og Irish Coffee sprang ind. Fire koncerter på en dag! Bandet blev kendt i løbet af en nat! Nu gik udviklingen meget mere målrettet videre. Mens vi i begyndelsen kun spillede ren Irish Folk, udvidede vi snart vores repertoire med kendte folkklassikere og endda første egne titler. I 1994 fulgte en time i Hörfunk, og i mellemtiden havde vi haft mere end 10 optrædener i forskellige fjernsynsshows. Udviklingen krævede snart også en musikalsk ombygning. Var det i begyndelsen ren "unplugged", kom der fra 1996 også tromme, bas og elektrisk guitar til for at leve op til de større krav på scenerne.


am Warnemünder Strand 1993

Fotosession i 1993


1994 Studiearbejde i forbindelse med den 2. CD

Således udvider sounden selvfølgelig også sin mangfoldighed, nu kan der også opsættes og spilles mere progressive arrangementer.

I dag spiller "Irish-Coffeé" stykker, som rækker fra klassikere, som "Red is the rose" trad. i poppet balladesound, "Dirty old town" i folk-rock sound, "Casting my shadow" im "newcountry" stil til stykker af T. Chapman, G. Brooks og F.N. Blondes. Men bandet er dog stadigvæk som hidtil glad for Open Air Koncerter, for der ser og hører fans live, når Irish Coffee viser deres eget usammenlignelige show. På grund af jobmæssige og private forandringer har den ene eller anden sagt farvel til bandet, men konceptet er blevet:


unsere ersten Fans

Friske solostemmer, dejlige sætningssange, parret med professionelle musikere, som fejrer sammenhold, professionalitet, humor, sjov, udholdenhed og mangfoldighed for publikum.


Havnedag i 1996 i Rostock

NDR-Bühne i 1997


I nytårsudsendelsen i 1998


På "Atlantic" i Greifswald i 1997
1997

Anerkendelse er en portrætfilm om Irish Coffee lavet af NDR på tour i Danmark, mere end 700 koncerter i hele Tyskland og Europa i små spillesteder og koncerthaller, Open Air koncerter i Rostock, Kiel, Lübeck, Berlin, Greifswald, Stralsund, Rügen, København, Døllefjelde, Nykøbing, Marielyst, Hessen, Hamborg osv. En milesten i vores udvikling var touren med "Olsen Brødrene" gennem Danmark i 1999.


1999

For første gang blev vi af arrangøren på stedet behandlet som professionelle.

Konzert in Döllefjelde (DK) 2000

Den anden CD står for længst på salgshylderne, og den 3. CD "OUR live is music" produceres i 2003


Gademusik i 2001


Vores show i 2002


Vi i formationen i 2003

10 år Irish Coffee - så kom i 2003 også det længe ventede andet show på scenen, og indædte Garth Brooks-tilhængere skulle nu glæde sig - "Brooks forever" hedder det og bliver et nyt hit på New Country Music scenen.

Så var der gået 15 år med Irish Coffee, og det var på tide at tage sig af nye musikere. Og under søgningen fandt Rüdiger "Irish Dancerne", han raflede og opfandt med en Irish Dancer træner showet: "The Soul of Irland" præmiere i Nykøbing F. i Danmark i maj 2008. Der var udsolgt, og fuld af lyst skulle dette gennemføres under professionelt management...

Nu spiller vi i alle besætninger alt efter hvor stor eventen er, som vi bookes til,

 med 4, 5, 6, 7 eller i fuld besætning med 10 musikere.

Med programmet "Songs like friends" er Lachi også alene undervejs.


Nå, men god fornøjelse under vores koncerter og     
VI GLÆDER OS ALLEREDE TIL AT SE JER!

 

.